Een vakantiegevoel vanaf het moment dat u de voordeur achter u dicht trekt? Dat kan met de Airport Transfer Service van MyTaxi071. Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Geen stress, maar lekker ontspannen op reis. Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij de vertrekhal 2 bij draaideur F. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u snel weer veilig thuis te brengen. En reist u met medepassagiers? Dan gelden extra aantrekkelijke tarieven. Schiphol taxi boekt u eenvoudig via onze website of telefonisch. Online boeken kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wilt u liever telefonisch boeken dan kan dit uiteraard ook. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u direct persoonlijk te woord staan.


MyTaxi071 heeft de goedkoopste tarieven voor Schiphol, Zaventem, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven, Antwerp Airport, Charleroi en Düsseldorf International. Uiteraard met de beste service. Mocht u van een andere luchthaven vertrekken dan hierboven vermeld of staat uw woonplaats er niet tussen, dan kunt u natuurlijk met ons contact opnemen voor de meest recente prijzen. 

 

Ophalen van Schiphol Airport

Indien u een retour boekt of alleen de terugreis, ophalen van Schiphol Airport, houden wij uw vlucht in de gaten op vertragingen. Ongeveer 45 min. na landingstijd staat uw chauffeur op Schiphol Airport op u te wachten.

Indien u met een vlucht uit Suriname/Nederlandse Antillen komt, dient u ons te bellen als u door alle douaneposten bent geweest. Hier geldt de wachttijd van 45 min. na landingstijd niet meer. U dient ons te bellen als u uw bagage heeft en buiten bij Vertrekhal 2, uitgang F staat.

 

Ophalen van Rotterdam-Airport

Indien u een retour boekt of alleen de terugreis, ophalen van Rotterdam-Airport, houden wij uw vlucht in de gaten op vertragingen. Ongeveer 30 min. na landingstijd staat uw chauffeur op Rotterdam-Airport op u te wachten.

 

Procedure

A.

Zet uw mobiel direct aan zodra u bent geland

B.

Indien u een ander telefoonnummer heeft dan wat u heeft doorgegeven aan de Centrale of wat er op uw kwitantie staat, dient u dit direct te melden aan de Centrale.

C.

Zodra u bent geland en uw bagage heeft, dient u zich te begeven naar Vetrekhal 3 uitgang F.

D.

De chauffeur neemt vervolgens telefonisch contant met u op.

 

Schiphol Meeting Point

  • Indien u bij de Meeting Point opgehaald wenst te worden, dient u dit van te voren aan de Centrale door te geven.

  • Uw chauffeur zal dan ongeveer 45 min. na landingstijd bij de Meeting Point staan met uw naambordje.

  • De extra gemaakte kosten van de Parkeergarage is geheel voor u.

  • U dient zich verder te houden aan de procedure (punt a en b) van hierboven.